Sogeco


Kitchen 4.0


Cook&Chill Evolution
Pentru prima dată cuptorul, abatitorul și hota sunt integrate într-o singură tehnologie: aceasta este marea evoluție oferită de Sogeco. Datorită unui dispozitiv tactil unic, unde puteți controla și seta toți parametrii, totul devine mai ușor: îmbunătățește organizarea muncii, gestionarea timpului și a spațiului este optimizată și durata de valabilitate a produselor este extinsă. Bine ați venit în bucătăria 4.0 a viitorului - Kitchen 4.0 de la Sogeco

Automatizare proces
În noul sistem Sogeco integrat, aveți întotdeauna totul sub control.
Coordonarea proceselor de gătire, igienizarea și răcirea prin explozie de la un singur panou de control?
Acum este posibilă cu Cook & Chill Evolution, care printr-o tehnologie cu ecran tactil permite realizarea unei sinergii maxime între cuptor, abatitor si hota, optimizând munca și obținând economii semnificative în procesul de gătit și în consum.
Prin aplicația dedicată puteți controla parametrii de pe orice dispozitiv mobil oriunde v-ați afla și, în același mod, veți putea modifica și insera rețete noi și puteți organiza mai bine munca în bucătărie.
Cuptorul, răcitorul și hota controlate simultan dintr-un singur punct de control vor permite bucătariilor să concentreze toate resursele pe excelența rezultatului.

Caracteristici principale :
  • Monitorizarea si controlul constant al umiditatii din camera de gatire
  • Controlarea distributiei aerului in camera de gatire
  • Power LAB - Ajustare precisa a puterii in functie de capacitatea introdusa
  • Eficientizare si salvare consum de energie 
  • Sistem inteligent de spalare si sterilizare - igienizare maxima cu consum redus de apa


Sogeco este Precis
  • Gătire în vid
  • Pasteurizarea
  • Gătit cu tehnică de ghiveci
  • Gătirea ouălor dure fierte
  • Gătitul puiului grill
  • Gatore pe grill - legume, carne, etc...
  • Igienizarea peștilor
  • Racire prin explozie - de la +70°C la +3°C in cel mai scurt timp posibil
  • Uscare - eliminare apa din alimente. Temperatura ideală pentru deshidratare este cuprinsă între 40 și 50 ° C
  • Gatire lenta amestecata
  • Gatire la abur
  • Gătire uscata - confera alimentului mai multa aroma

Descarcare fisa tehnica Sogeco - Kitchen 4.0
Copyright © 2018 Funice. All rights reserved.
Termeni si conditii